EK SÜRE

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle afet ve salgınlarda TEZ AŞAMASINDA bulunan lisanasüstü öğrencilerin talepleri halinde 1(bir) dönem, afet ve salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere 2(iki) dönem ek süre verilebilir. Verilen bu süreler azami süreden sayılmaz.

Ek süreden faydalanmak isteyen lisansüstü öğrenciler dilekçelerini(dilekçe örneği web safyamızda öğrenci dilekçe örnekleri kısmında mevcuttur.) Ana Bilim Dalı Başkanlıklarına verecektir.

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 67