TEZ SAVUNMA SINAV ÖNCESİ VE SONRASI YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

TEZ SAVUNMASI SINAVINDAN ÖNCE

1-Tezin Girişten Kaynakçaya kadar olan kısmının word halini enstitümüz mail adresine (sosyalbilenst@cumhuriyet.edu.tr) gönderilmek suretiyle intihal raporu alınacaktır.

2- Tez savunma jüri öneri formu, intihal raporu çıktısı (benzerlik gösteren sayfası) ve bildiri veya makalenin çıktısı ile birlikte Ana Bilim Dalı Başkanlığına başvuru yapılacaktır.

TEZ SAVUNMASI SINAVI SONRASI

1-Tez savunma sınav tutanağı, jüri kişisel değerlendirme formu(her bir jüri için) imzalandıktan sonra Ana Bilim Dalı Başkanlığına verilecektir.

2-Kabul onay sayfası (İkisi tezin içinde olmak üzere en az üç adet)

3-Tez veri giriş formu (Ulusal Tez Merkezinden alınacaktır.)

4-İntihal raporunun danışman onaylı çıktısı.

5- Tez yazım kılavuzuna göre hazırlanmış iki adet basılı tez

6- İçerisinde tez bulunan(PDF formatında) iki adet CD

NOT: Tez savunma sınavından en geç bir ay içerisinde tez ve ekleri Enstitüye teslim edilecektir. Belirtilen sürede teslim edilemezse Enstitümüze verilecek dilekçe ile bir ay daha ek süre alınabilir.