Azami Süre Nedeniyle Lisansüstü Sınav Son Tarihleri ve Proje Teslim Süresi

1-2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariyle azami süresi dolan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin tez savunma sınav tarihlerini alabileceği en son tarih 06.09.2024'tür. İlgili öğrenciler tez savunma tarihinden önce tez savunma jüri önerisi formu, enstitümüzden alacakları intihal raporu ve bildiri/makale belgeleri (şartı taşıyanlar için) ile birlikte Ana Bilim Dalı Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir. Ana Bilim Dalı Başkanlıkları buna ilişkin olarak alınacak ana bilim dalı kurul kararlarını ve eklerini Enstitü Yönetim Kurulunda görüşülmesi için EBYS üzerinden Enstitümüze göndereceklerdir.

2- 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariyle azami süresi dolan tezsiz yüksek lisans öğrencileri projelerini danışman öğretim üyesine teslim edeceklerdir. Ana Bilim Dalı Başkanlıkları proje değerlendirme formlarını en geç 06.09.2024 tarihinde EBYS üzerinden Enstitümüze göndereceklerdir.

3-2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariyle 5.yarıyılı biten ve doktora yeterlik sınavına girmemiş öğrenciler sınava girebilmek için dilekçelerini ana bilim dalı başkanlığına teslim edeceklerdir. Bu durumda olan doktora öğrencilerinin doktora yeterlik sınav tarihlerini alabileceği en son tarih 06.09.2024'tür. Ana bilim dalı başkanlıklarının verilen dilekçe ve doktora yeterlik jüri öneri formu ile birlikte kurul kararını ve eklerini Enstitü Yönetim Kurulunda görüşülmesi için EBYS üzerinden Enstitümüze göndermeleri gerekmektedir.