LİSANSÜSTÜ ONLİNE SINAVLARININ YAPILIŞINA İLİŞKİN BİLGİ (Yüksek lisans tez savunma, doktora yeterlik,doktora tez önerisi savunma, tez izleme komitesi, doktora tez savunma sınavları)

Jüri ve öğrenciye sms ve e-posta gönderilmektedir.

1- Gönderilen mailde  “HESABI AKTİFLEŞTİR” ibaresine tıklandıktan sonra hesap aktifleşmektedir

2-Hesab aktifleştikten sonra  ikinci bir e-mail gönderilmektedir. İkinci gönderilen e-mailde“SINAVA GİR” ibaresine tıklandıktan sonra sistem açılmaktadır.

3-Sistem açıldıktan sonra görüntülü olarak sınavlar yapılmaktadır. (Belge yüklenebilmektedir)

4-Sınav bittikten sonra sınav bitir butonuna basılarak sınav tamamlanmaktadır.

(Sistemde Danışman öğretim üyesi moderatör olarak tanımlanmıştır. (Sınavın başlatılması bitirilmesi, süre uzatımı danışman öğretim üyesi tarafından yapılmaktadır.)

RAKAMLARLA

Prof.Dr. : 64